ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νετανιάχου χαιρέτισε την εξόντωση του αρχηγού του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης: «Επλήγη ο ενορχηστρωτής του αποκλεισμού στο Ορμούζ» – Συνεχίζουμε τα πλήγματα κατά του Ιράν «με πλήρη ισχύ»

Ο Νετανιάχου χαιρέτισε την εξόντωση του αρχηγού του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης: «Επλήγη ο ενορχηστρωτής του αποκλεισμού στο Ορμούζ» – Συνεχίζουμε τα πλήγματα κατά του Ιράν «με πλήρη ισχύ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ συνεχίζει να πλήττει το Ιράν «με πλήρη ισχύ», σε ένα σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, με το οποίο εξήρε την εξόντωση του αρχηγού του Ναυτικού των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, Αλιρεζά Τανγκσίρι, από τις ισραηλινές δυνάμεις.

«Συνεχίζουμε να πλήττουμε, με πλήρη ισχύ, στόχους του ιρανικού τρομοκρατικού καθεστώτος», ανέφερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Χθες το βράδυ, εξουδετερώσαμε τον διοικητή του ναυτικού των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

»Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολύ αίμα στα χέρια του, ενώ ήταν επίσης υπεύθυνος για την καθοδήγηση του αποκλεισμού στα Στενά του Ορμούζ», συνέχισε ο Νετανιάχου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την επιχείρηση ως «ένα ακόμη παράδειγμα της συνεργασίας μεταξύ ημών και της συμμάχου μας, των Ηνωμένων Πολιτειών, προς επιδίωξη των κοινών πολεμικών μας στόχων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr