ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Ηλεκτρικά πατίνια: Απαγόρευση για κάτω των 17 ετών, υποχρεωτική ασφάλιση και αυστηρά πρόστιμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει τον πόλεμο στο Ιράν για «λίγο διάστημα ακόμη», με στόχο τον «ευνουχισμό» της Ισλαμικής Δημοκρατίας για ένα «πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».
Ερωτηθείς στο podcast «Benny Show» σχετικά με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα λόγω του πολέμου, ο Βανς ανέφερε ότι οι ΗΠΑ έχουν «ολοκληρώσει τη συντριπτική πλειονότητα των στρατιωτικών τους σχεδίων», υποστηρίζοντας μάλιστα πως θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι οι αντικειμενικοί στόχοι έχουν ήδη επιτευχθεί.
«Ο Πρόεδρος πρόκειται να επιμείνει για λίγο ακόμα, ώστε να διασφαλίσει ότι μόλις αποχωρήσουμε, δεν θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε για πάρα πολύ καιρό», δήλωσε ο Βανς, σε μια σπάνια παραδοχή ότι τα στρατιωτικά κέρδη των ΗΠΑ δεν θα είναι μόνιμα.
«Αυτή η χώρα μάς απειλεί με όλους αυτούς τους τρόπους.
»Εξακολουθούν να προσπαθούν να κατασκευάσουν πυρηνικό όπλο.
»Πρέπει να τους ευνουχίσουμε για ένα πολύ, πολύ μεγάλο διάστημα, και αυτός είναι ο σκοπός μας», πρόσθεσε.
Ο Βανς αναγνώρισε την αύξηση των τιμών της βενζίνης, χαρακτήρισε όμως το φαινόμενο ως μια «πολύ προσωρινή αντίδραση σε αυτό που τελικά θα αποδειχθεί μια βραχυπρόθεσμη σύγκρουση».
«Δεν μας ενδιαφέρει να βρισκόμαστε στο Ιράν σε έναν ή δύο χρόνια από τώρα.
»Τακτοποιούμε τις εκκρεμότητες.
»Θα φύγουμε από εκεί σύντομα και οι τιμές των καυσίμων θα υποχωρήσουν ξανά», συμπλήρωσε.























































