ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ - Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα
Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας αντικρούει τους ισχυρισμούς περί ισραηλινών σχεδίων για «κατοχή» του Λιβάνου
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα για πάνω από 20 χρόνια
Πάπας Λέων: Ο κόσμος «καταστρέφεται από μια χούφτα τυράννους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κατέχει πυρηνικά όπλα για δεκαετίες, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την Πέμπτη 16/04.
Ο Αμερικανός ηγέτης ανέφερε ότι η Τεχεράνη προσφέρθηκε να απέχει από την απόκτηση πυρηνικού οπλοστασίου για διάστημα άνω των 20 ετών.
«Έχουμε μια δήλωση, μια πολύ ισχυρή δήλωση, ότι δεν θα κατέχουν πυρηνικά όπλα για περισσότερα από 20 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο.























































