ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και ο Υπουργός Άμυνας, Ισραέλ Κατζ, συνάντησαν στρατιώτες στα ανατολικά σύνορα με την Ιορδανία, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για την ενίσχυση της άμυνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.
«Η προάσπιση των ανατολικών συνόρων αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική αποστολή.
»Λαμβάνουμε υπόψη ότι οι εχθροί μας θέλουν να εισβάλουν στο Ισραήλ και, ως εκ τούτου, βασιζόμαστε σε εσάς», δήλωσε ο Νετανιάχου απευθυνόμενος στους στρατιώτες της 96ης Μεραρχίας των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), η οποία είναι αρμόδια για την παραμεθόριο ζώνη με την Ιορδανία.
Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Άμυνας «έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για τις προσπάθειες που καταβάλλονται με σκοπό την ενίσχυση της άμυνας στο ανατολικό μέτωπο», συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής φραγμάτων και της ανάπτυξης νέων, προηγμένων συστημάτων και εξοπλισμού, αναφέρει η ανακοίνωση.
Το Ισραήλ εμφανίζεται όλο και πιο ανησυχο για το ευάλωτο των συνόρων του μετά την εισβολή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, και εντείνει τις προσπάθειες για τη θωράκιση της συνοριακής γραμμής των 300 μιλίων έναντι της λαθρεμπορίας όπλων και των τρομοκρατικών διεισδύσεων.























































