ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΗΜΑΡ, Ελληνική Κυβέρνηση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτός για μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που θα προτείνει η κυβέρνηση.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής , ο κ. Κουβέλης, διευκρινίζει ότι είναι πρόθυμος να συναντηθεί τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με τους επικεφαλής όλων των φορέων με τις οποίες η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε συζητήσεις, όπως είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι και σχήματα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Απαντώντας στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος του που προκρίνουν εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και αργότερα εκλογές σημειώνει: «η ΔΗΜΑΡ εμμένει στην απόφαση του συνεδρίου της να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί από την κυβέρνηση. Όταν οι ασκούμενες πολιτικές διευρύνουν τα κοινωνικά ρήγματα και εντείνουν τις πολώσεις, πώς να υπάρξει συνεννόηση;».
Εκτιμά, πάντως, ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν θα κλείσει γιατί «η κυβέρνηση δύσκολα θα φέρει στη Βουλή συμφωνία για παράταση του Μνημονίου με εκλογική προοπτική προ των πυλών».
























































