ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα ασκηθούν πιέσεις σε βουλευτές προκειμένου να υπερψηφίσουν τον κ. Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά η κυβέρνηση δεν θα βρει τους 180 και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, τις οποίες θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος του, ο κ. Τσίπρας , ανέφερε ακόμη ότι οι επόμενες ημέρες μέχρι την 29η Δεκεμβρίου θα είναι κρίσιμες και δύσκολες και έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογικό συναγερμό.
Υπογράμμισε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης του λαού στην «επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης» που επιχειρείται όπως είπε.
Σχετικά με την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ. Σαμαράς κινήθηκε εξ ανάγκης, αλλά χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως θετική.























































