ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή της να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επανέλαβε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Η κ. Τσαρουχά τόνισε ότι θα ψήφιζε υπέρ σε περίπτωση που συνέβαινε στη χώρα ένα συνταρακτικό γεγονός όπως ένας εθνικός κίνδυνος.
Είπε επίσης ότι κάποιοι με τηλέφωνα και φιλικές συζητήσεις αλλά και με τον προβληματισμό που θέτουν τι θα γίνει αν έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να την μεταπείσουν να υπερψηφίσει.
Ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε σχέση με επιχειρηματίες και ως εκ τούτου δεν την έχουν προσεγγίσει για την προεδρική εκλογή.
























































