ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασθενοφόρο, Αστυνομία, Βίντεο, Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Καραμπόλα, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σχηματάρι, Τροχαίο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη με το χρόνο δίνουν στο Σχηματάρι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έχουν σπεύσει μετά τη μεγάλη καραμπόλα με τα 20 αυτοκίνητα, καθώς στα οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.
Οι αρχικές πληροφορίες για νεκρό ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων 2 ή 3 άτομα είναι σοβαρά.
Στην καραμπόλα, η οποία έγινε σε σημείο που εκτελούνταν έργα στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, ενεπλάκησαν δύο νταλίκες, ένα λεωφορείο και ακόμα 17 οχήματα.
Οι καιρικές συνθήκες στο σημείο που έγινε η καραμπόλα είναι πολύ κακές, ενώ η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί εντελώς και επικρατεί χάος.
Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, ενώ έχουν σπεύσει και οκτώ ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.
Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.























































