ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, Τέρενς Κουίκ, Χρεοκοπία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, καθώς οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και πόσο μάλιστα η εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου, ασκούν συνεχή και απροκάλυπτη τρομοκρατία», σημείωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη περί πιστωτικού γεγονότος.
«Πέρα από το σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal που είναι απάντηση κόλαφος στις μεθοδεύσεις Σαμαρά, την απάντηση θα δώσει και ο ίδιος ο ελληνικός λαός στις κάλπες ο οποίος δεν θα επιτρέψει στους τρομοκράτες της πολιτικής να τον τρομοκρατούν άλλο», συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για απειλές για πιστωτικό γεγονός αν η χώρα πάει σε εκλογές.
























































