Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιάννης Τριήρης
Ανεξάρτητος Αρθρογράφος

Οι βουλευτές της ΝΔ να βάλουν το χέρι στην τσέπη για άμεσες εκλογές προέδρου

Οι βουλευτές της ΝΔ να βάλουν το χέρι στην τσέπη για άμεσες εκλογές προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στην Νέα Δημοκρατία, σε ότι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, μεγάλη ευθύνη φέρουν οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γιατί με μια πολύ απλή κίνηση τους, το πρόβλημα έλλειψης χρημάτων για να πληρωθεί μια αξιόπιστη εταιρεία και να γίνουν άμεσα οι εκλογές, θα μπορούσε να είχε εκλείψει πριν καν δημιουργηθεί.

Ποια είναι αυτή η κίνηση; Πολύ απλά να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσουν το κόμμα τους, για να κάνει τις εκλογές του.

Η Νέα Δημοκρατία έχει 75 βουλευτές και 5 ευρωβουλευτές , σύνολο 80.

Ο μισθός ενός βουλευτή είναι περίπου 5.700 ευρώ , ενώ του ευρωβουλευτή κατά πολύ υψηλότερος.
Αν λοιπόν οι 80 εκλεγμένοι εκπρόσωποι παραχωρούσαν στον κόμμα τους έναν μηνιαίο μισθό τους (έστω και σε 2-3 δόσεις για να μην τους πέσει βαρύ) τότε θα συγκεντρωνόταν ένα ποσό πάνω από 450.000 ευρώ!

Και εδώ θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταβάλουν κάθε μήνα στο κόμμα το 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης, ενώ του ΚΚΕ ακόμη περισσότερο.

Όπως τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ εκτιμούν, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου , θα προσέλθουν (ή καλύτερα θα προσέρχονταν αν οι εκλογές γίνονταν στην ώρα τους γιατί τώρα υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στους οπαδούς του κόμματος που μπορεί να μειώσει τον αριθμό όσων θελήσουν να συμμετάσχουν σ αυτή την διαδικασία) τουλάχιστον 200.000 ψηφοφόροι. Με 3 ευρώ που είχαν σκοπό να χρεώσουν τον κάθε ψηφοφόρο το συνολικό ποσό που θα έμπαινε στο ταμείο του κόμματος θα ήταν περίπου 600.000 ευρώ.

450.000 από τους βουλευτές και ευρωβουλευτές και 600.000 από τους ψηφοφόρους του κόμματος μας κάνουν πάνω από 1.050.000 ευρώ. Με το ποσό αυτό κάλλιστα γίνονταν άμεσα εκλογές από αξιόπιστες εταιρείες .

Ας το σκεφτούν έστω και τώρα, αντί να αλληλοκατηγορούνται , να στρέφουν τα βέλη τους ο ένας εναντίον του άλλου, να κάνουν επιστολές για σύγκλιση της Κ.Ο. χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν για να μην απαξιωθεί ακόμη περισσότερο η ΝΔ, καθώς πολλά ακούγονται για εκλογές του… χρόνου!

  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Η φύση του σκορπιού
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr