Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Με κάθε τρόπο να τους σταματήσουμε… “Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης”

Με κάθε τρόπο να τους σταματήσουμε… “Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στέφανος Μυτιληναίος,

Η υπομονή έχει εξαντληθεί, ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε, αν χρειαστεί ακόμα και να τους ανατρέψουμε!

Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για το λαό, για το έθνος ολάκερο, να απαλλαγούμε από αυτή τη συμμορία που δίχως καμιά λαϊκή νομιμοποίηση, δίχως καμιά πλειοψηφία στην κοινωνία, παριστάνει την κυβέρνηση της Ελλάδας.

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι κανείς δεν θα μας σώσει, μόνοι μας θα σωθούμε, ως Ελεύθεροι Άνθρωποι, ως Πολίτες.

Κανένας ΣΥΡΙΖΑ, καμία κοινοβουλευτική δύναμη δεν μπορεί να μας απαλλάξει από τη λαίλαπα που έχει πέσει πάνω μας. Θα το είχαν κάνει εάν μπορούσαν.

Όπως το 2011, έτσι και τώρα, εμείς ο λαός, αυθόρμητα, δίχως να προσμένουμε τίποτα από κόμματα, να ξεχυθούμε ως ορμητικοί χείμαρροι στους δρόμους, να ξετυλίξουμε τα τιμημένα λάβαρα, “τις φοβερές σημαίες” και με μια φωνή να βροντοφωνάξουμε το διαχρονικό σύνθημα που όλους μας ενώνει και στους αιώνες προκαλεί ρίγη τρόμου στους τυράννους: “Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης”.

Κάθε ημέρα, κάθε ώρα που περνά, με αυτούς στη διακυβέρνηση της χώρας βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, στο φόβο, στην κατάθλιψη, στον ολοκληρωτικό χαμό μας, εκεί μας οδηγούν. Πρέπει να ξεσηκωθούμε. Να διαδηλώσουμε, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή που μας στερούν εδώ και έξι χρόνια.

Χιλιάδες να πολιορκήσουμε ειρηνικά Βουλή και Υπουργεία, να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι, να απαιτήσουμε εθνικές εκλογές, συντακτική συνέλευση, δικαιοσύνη, πραγματική -επιτέλους- δημοκρατία!

Η φύση όλους μας έπλασε ελεύθερους, διδάσκει ο Αριστοτέλης. Είναι καθήκον του πολίτη να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει μια ανίκανη κυβέρνηση, προστάζει ο Πλάτων. Προδότης δεν είναι όποιος μαρτυρά τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς αλλά και όποιος δεν φροντίζει για την ευημερία των πολιτών, υπογραμμίζει ο Θουκυδίδης.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιμένουμε για να πράξουμε το αυτονόητο, να αγωνιστούμε για εμάς και τις ζωές μας! Το κάναμε το 2011, τώρα τι έχει αλλάξει μέσα στις ψυχές, στις καρδιές και στα μυαλά μας και δεν αντιδράμε;

Εσείς δεν είστε, ή κάνω λάθος, που διαδηλώνατε ανυποχώρητοι στους δρόμους, άφοβοι στην καταστολή τους και στο χημικό πόλεμο, αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση της πατρίδας και της δημοκρατίας;

Εσείς δεν είστε ο λαός εκείνος που πριν τρία χρόνια παραδίδατε μαθήματα ελευθερίας σε όλο τον κόσμο και κερδίζατε το θαυμασμό των ξένων δημοσιογράφων που μετέδιδαν ότι οι Έλληνες είναι λαός ελεύθερος με μακρά και αρχαία παράδοση αντίστασης;

Εσείς δεν είστε ή κάνω κάποιο λάθος;

Σκεφθείτε για μια στιγμή τα παιδιά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους εαυτούς σας. Αυτή τη ζωή θέλετε; Τα αγόρια και τα κορίτσια σας ξενιτεμένα ή εκπορνευόμενα για ένα κομμάτι ψωμί; Τους γονείς σας, τους γέροντες, με συντάξεις πείνας ή καθόλου συντάξεις; Να δουλεύετε σκλάβοι για μια χούφτα ευρώ και να λέτε και ευχαριστώ με σκυμμένο το κεφάλι, δίχως κανένα δικαίωμα, δίχως καμιά ανάσα, δίχως καμιά δημόσια υγεία, εξαθλιωμένοι να περιφέρεστε ζωντανοί νεκροί, άθλια κορμιά, καταδικασμένα σε αργό θάνατο;

Τι φοβάστε αλήθεια; Μην φύγουμε από το ευρώ και πάμε στη δραχμή; Πείτε μου εάν πεινάσατε με τη δραχμή, γιατί με το ευρώ πεινάτε!

Το φοβάστε; Μην μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποια Ένωση, ποια Ευρώπη; Βλέπετε καμιά Ευρώπη, όταν η Ελλάδα μετατρέπεται σε τριτοκοσμική χώρα, με ποσοστό ανεργίας υψηλότερο ακόμα και από του Ιράκ;

Φίλοι μου συμπατριώτες, έξι πολύτιμα χρόνια από τις εφήμερες ζωές μας πήγαν χαμένα, γεμάτα ψέμματα και εξαπάτηση. Με να τους ανεχόμαστε το μόνο που καταφέραμε ήταν τα πράγματα να γίνονται συνεχώς χειρότερα. Κάθε ημέρα που περνά, κάθε ώρα που περνά, αυτή η συμμορία μας οδηγεί στο χαμό.

Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε, εάν χρειαστεί και να τους ανατρέψουμε!

Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης

  • Ο ένοχος της 21ης Απριλίου 1967
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»
    Αρθρογράφος, Συγγραφέας
  • Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις
    Επιχειρηματίας, Πρώην Βουλευτής
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr