ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο θάνατος του παιδιού του είναι κάτι που ένας γονιός δεν αντέχει ούτε να το σκεφτεί. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Είναι ακριβώς έτσι για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς να είναι προφανής, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την Τζάκι Σίγκελ η οποία θεώρησε σκόπιμο να πάει στην κηδεία του σπλάχνου της σαν να επρόκειτο για ένα χαρμόσυνο κοινωνικό γκαλά.
Του λόγου του αληθές αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της πάμπλουτης τηλεπερσόνας η οποία την περασμένη Τρίτη κήδεψε την 18χρονη κόρη της. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ του gossip.gr η λέξη «ντροπή» είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσει της συμπεριφορά της Σίγκελ.
Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει την τηλεπερσόνα να προσέρχεται στην κηδεία του παιδιού της φορώντας μία μπλούζα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, κρατώντας ένα ποτό και φωτογραφίζοντας το φέρετρο! Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν και selfie!
Όπως είναι φυσικό οι εικόνες έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πάμπολα σχόλια για μία μάνα που έχασε το παιδί της στην ηλικία των μόλις 18 ετών λόγω υπερβολική δόση ναρκωτικών.























































