ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα ηθοποιός που έπαιξε ποτέ το κορίτσι του Τζείμς Μποντ, ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα πενήντα της χρόνια, βάζει άνετα κάτω ακόμα και 25αρες.
Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κροατία. Ο φακός την συνέλαβε παρέα με μια φίλη της στο Ντουμπρόβνικ, όπου απόλαυσε τα αξιοθέατα της πόλης και τις τοπικές λιχουδιές.
Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μια ζακέτα και θυσίασε τις ψηλοτάκουνες γόβες για ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Η Μπελούτσι απαθανατίστηκε εντελώς άβαφη ωστόσο εκθαμβωτικά όμορφη.
Σύμφωνα με την Daily Mail η Μπελούτσι είχε διεκδικήσει τον ρόλο δίπλα στον Τζέιμς Μποντ και το 1997, για την ταινία «Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει», αλλά τελικά τον ερμήνευσε η Τέρι Χάτσερ.
Με την συμμετοχή της στην ταινία, η υπέροχη Ιταλίδα, που κατά πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο θηλυκό, σπάει το ρεκόρ της Χόνορ Μπλάκμαν, που έγινε το κορίτσι του Τζέμις Μποντ στα 39 της, ενσαρκώνοντας την Πούσι Γκαλόρ στο «Επιχείρηση Χρυσοδάχτυλος», με τον Σον Κόνερι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.























































