Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος έδωσε το μοιραίο κοκτέιλ θανάτου στην κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Ποιος έδωσε το μοιραίο κοκτέιλ θανάτου στην κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, από υπερβολική κατανάλωση χαπιών και αλκοόλ, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η οικογένεια της υπέβαλε νέα μήνυση κατά του συντρόφου της, Νίκ Γκόρντον, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός υπεύθυνος για το θάνατό της, με το δικηγόρο της να κάνει λόγο για νέα στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μήνυση που αποκαλύπτουν ξένα Μέσα, το μοιραίο βράδυ ο σύντροφος της Μπόμπι κατηγορείται ότι της έδωσε ένα θανατηφόρο cocktail και κατόπιν της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι όλα αυτά συνέβησαν μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, καθώς ο Γκόρντον κατηγόρησε την Μπράουν ότι τον απατούσε. Η λογομαχία μεταφέρθηκε από την κουζίνα πάνω στο μπάνιο και ξαφνικά όλα ηρέμησαν.

Πάντως, από την πλευρά του ο σύντροφος της νεκρής κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην κηδεία της, διαψεύδει μέσω των δικηγόρων του στο περιοδικό People τους ισχυρισμούς της οικογένειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «οι τελευταίες μηνύσεις εναντίον του Nick είναι συκοφαντικές. Έχει ραγίσει η καρδιά του και είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγάπης του. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες και μάλιστα δημόσια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Σε μυστική κλινική μεταφέρθηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Θρίλερ με τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον

Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον σε ηλικία 21 ετών

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr