Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αυτό είναι το σύμφωνο συμβίωσης που θα υπογράψουν

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αυτό είναι το σύμφωνο συμβίωσης που θα υπογράψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος,

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος δεν θα παντρευτούν αλλά πρόκειται να υπογράψουν το ακόλουθο σύμφωνο συμβίωσης.

Όσον αφορά τα οικονομικά του ζευγαριού: «Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Ακόμα, «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων».

Eάν κάνουν παιδιά και ισχύει το εν λόγω σύμφωνο τότε: «ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, συμφωνείται ότι θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και ότι η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο».

Σε περίπτωση που το ζευγάρι πάρει χωριστούς δρόμους τότε: «Το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δύναται να λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς, η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει, καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Το σύμφωνο συμβίωσης έχει ήδη συνταχθεί και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές τους σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciaο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Ελένη Μενεγάκη – «Πολύ εύκολο να την πατήσεις»

Η Βίσση είπε στη Μενεγάκη: Ο Καρβέλας «πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου»

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Η πρώτη δήλωση για τη νέα της εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη χαρίζει Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Τι είπε η Λόλα Νταϊφά για Κορομηλά, Παπαδάκη, Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr