Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ο Λιβιεράτος με την αισθησιακή φωτογράφιση της Αδάμ με τις κόρες τους!

Έξαλλος ο Λιβιεράτος με την αισθησιακή φωτογράφιση της Αδάμ με τις κόρες τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εύη Αδάμ, Λάμπης Λιβιεράτος,

Έξαλλος έγινε ο Λάμπης Λιβεράτος με την αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε η Εύη Αδάμ με τις κόρες τους εν αγνοία του.

Ο τραγουδιστής έγραφε το ακόλουθο σχόλιο στο Facebook ενώ σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ θα βρεθούν στα δικαστήρια όπου ο τραγουδιστής σκοπεύει να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών, αφού μέχρι τώρα την είχε η Εύη!

«Αναγκαζομαι λοιπον να παρω μια θεση δημοσια με αφορμη διαφορα πραγματα που γράφονται και ακουγονται για μενα και τα ανηλικα παιδια μου στο διαδυκτιο και στην τηλεοραση μετα απο μια φωτογραφιση που εκανε μαζι τους η πρωην συζυγος μου και μητερα τους εν αγνοία μου!!

Κατηγορουμαι λοιπον εμεσα πλην σαφεστατα οτι ευθυνομαι κι εγω για τα βιντεακια που ανεβαζω κατα καιρους στο ινσταγκραμ ή στο φεισμπουκ με τη μικρή μου κορη ετων 13 να…τραγουδα!!!

Ειλικρινα δε θυμαμαι καπου να εχω ανεβασει το παιδι μου ημίγυμνο να τραγουδησει ή με ιδιαιτερα σεξυ εμφανιση και δε θυμαμαι να εχω κανει καποια σεξυ φωτογραφιση με τις ανηλικες κορες μου πουθενα όμως, ωστε να πρεπει να κριθω αυστηρα ή ακομη και να κατηγορηθώ γι αυτό εαν πρεπει!!

Ειμαι πολυ περήφανος για τις κορες μου οπως καθε φυσιολογικος γονιος για το παιδι του και νομιζω πως εχω το δικαιωμα να προβαλω τα οποια ταλεντα τους με αξιοπρεπεια και σεβασμο παντα προς εκεινες και τους διαδυκτιακους μου φιλους ή ακομη και προς τους υπολοιπους ανθρωπους που τυχον δουν τις αναρτησεις μου!

Ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ακριβως θα εκανε και κανει οποιοσδηποτε αλλος ανθρωπος που νοιωθει περηφανος και αγαπαει τα παιδια του και τα στηριζει στη ζωη τους οπως μπορει και με καθε τροπο!
Σας ευχαριστω για την κατανόηση!».

Η Σάσα Σταμάτη είναι εκείνη που αποκάλυψε ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν γνώριζε για τη φωτογράφιση της Εύης Αδάμ με τις κόρες της και όπως τόνισε ο τραγουδιστής θα ζητήσει την συνεπιμέλεια των παιδιών.

Ο Γιώργος Λιάγκας την άκουγε προσεχτικά και της τα έχωσε λέγοντας:

«Επειδή είναι φίλος σου ο Λάμπης και σου δίνει και δυο συνεντεύξεις δεν θα ξεσκίσουμε την Αδάμ τώρα… Είναι μία μάνα που με τα λάθη της και τα κακά της, όπως όλοι, προσπαθεί να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της… Στο τέλος τέλος, είναι μοντέλο και έβαλε το μαγιό της… Δεν ξέρουμε εμείς τι κάνουνε»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποιος γνωστός τραγουδιστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ακάλυπτες επιταγές (φωτο)

Πασίγνωστη Ελληνίδα διαθέτει στα 43 της κορμί που προκαλεί πανικό (φωτο)

Η καυτή Έυη Αδάμ πόζαρε χωρίς ρούχα και αναστάτωσε… (φωτο)

Αναλλοίωτο στο χρόνο το κορμί της Εύη Αδάμ (φωτογραφίες)

Γιατί πάνε στα δικαστήρια ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr