Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος ήταν ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Παντελής Παντελίδης,

Νεκρός έφτασε στο Ασκληπιείο της Βούλας ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Δημήτρης Δελάκας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έφτασε στο νοσοκομείο στις 9:20 το πρωί. Έγινε η τυπική διαδικασία και ανεγνωρίσθη ότι πρόκειται για τον Παντελίδη. Όπως ανέφερε θα ακολουθήσει νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του 33χρονου τραγουδιστή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ένας αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που κλήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις στη ζωή του και τελικά κατέκτησε τις πίστες δίπλα σε άλλα μεγάλα ονόματα. Μόλις αύριο, Παρασκευή, θα έκανε πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη…

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα, ενώ το φαινόμενο Παντελίδης έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το youtube.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά». Ακόμα είχε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν πολύ δεμένος με την οικογένεια του, και όταν έπρεπε να πάρει μια απόφαση καθοριστική για τη ζωή του, οι γονείς του, είχαν λόγο. «Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ήταν δίπλα μου σε ότι αποφάσεις έχω πάρει στην ζωή μου και ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή που ήταν να φύγω από το Πολεμικό Ναυτικό που δεν επιτρεπόταν να είμαι παράλληλα με το τραγούδι. Αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρα και είχα την στήριξη των δικών μου», έχει πει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του.

Οι χρήστες των social media αποχαιρετούν μαζικά τον δημοφιλή τραγουδιστή, ενώ δεν λείπουν από τις αναφορές τους, τα σχόλια που έγιναν πριν από λίγα 24ωρα για τους στίχους του που αναφέρονταν στα Κατεχόμενα. Οι περισσότεροι μάλιστα ανακαλούν τα όσα έγραψαν τις προηγούμενες μέρες στο Twitter, με απόλυτο σεβασμό στον χαμό μίας ανθρώπινης ζωής στην άσφαλτο.

Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έβγαλε στον τηλέφωνο την Ελένη Χατζίδου, φίλη του Παντελή Παντελίδη. Η τραγουδίστρια κατέρρευσε στον αέρα καθώς έμαθε από την εκπομπή για το τραγικό συμβάν.

«Το έμαθα από εσάς μόλις τώρα. Είναι σίγουρο ή κάνει κανείς πλάκα. Όχι, δεν γίνεται. Δεν το πιστεύω. Αχ Θεέ μου. Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι…», είπε με λυγμούς η Ελένη Χατζίδου, χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει.

Σοκαρισμένος ο Κώστας Μαρτάκης, δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί πλέον ποτέ ξανά τον αγαπημένο του φίλο, Παντελή Παντελίδη, που όπως σας ενημερώσαμε, σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στις 08:20 σε τροχαίο δυστύχημα.

Με δάκρυα στα μάτια και με φωνή που με δυσκολία έβγαινε είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συγκλονισμένος. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα αυτό το πράγμα. Ο Παντελής ήταν τρομερό παιδί. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος που τα κατάφερε μόνος του».

Οι δυο τους εκτός από φίλοι ήταν και συνεργάτες μιας και θα έκαναν μαζί πρεμιέρα την Παρασκευή στο Teatro μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Κώστας μάλιστα δεν έκρυψε και την στενοχώρια του στο πλατό της εκπομπής «Καλημερούδια», μιας και όταν ο αστυνομικός συντάκτης του ρεπορτάζ επιβεβαίωσε πως ο νεκρός του τροχαίου είναι ο Παντελής Παντελίδης, εκείνος αποχώρησε από το πλατό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν» – Τι κατέθεσε 50χρονος

Μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Αρναούτη: Θα κινηθώ νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr