Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλη η Ελλάδα θρηνεί το χαμό του Παντελή Παντελίδη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης,

Θρήνο σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους γείτονες και τους θαυμαστές του ανά την Ελλάδα, έφερε η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, τις πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου.

Ως ένδειξη πένθους πολλά είναι τα νυχτερινά κέντρα που έμειναν κλειστά χθες, Πέμπτη ή θα μείνουν κλειστά Παρασκευή και Σάββατο.

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του «Frangelico» στο Facebook, στο οποίο τραγουδούν o Αντύπας, ο Χρήστος Μενηδιάτης και η Βασιλική Νταντά, αναρτήθηκε μήνυμα από τον ιδιοκτήτη που γνωστοποιούσε πως το μαγαζί «κατεβάζει μικρόφωνα».

Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, το οποίο επίσης με ανάρτηση στα Social Media ενημέρωσε πως δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη.

Κλειστό έμεινε το «DAMES Venue Of Happiness», το οποίο ανακοίνωσε πως ακυρώνει την προγραμματισμένη εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου με τους Otherview.

Καμία μέρα δεν θα λειτουργήσει το «Διογένης Studio» αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε από το μαγαζί επίσης στη σελίδα του στο Facebook. Έτσι το μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τη Φωτεινή Δάρα και τον Νίκο Νικολόπουλο θα παραμέινει κλειστό την Παρασκευή και το Σάββατο.

Κλειστό Παρασκευή και Σάββατο θα παραμείνει και το «Έναστρον», στο οποίο εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το μαγαζί που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης, με το «Fantasia Live» να μένει κλειστό την Παρασκευή και το Σάββατο.

Επίσης το στον επίσημο λογαριασμό του «Teatro», μαγαζί στο οποίο θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ανέβηκε μια μαύρη φωτογραφία.

Δεκάδες σημειώματα και λουλούδια έχουν τοποθετήσει πολίτες στο κατάστημα της οικογένειας του.

Ανάμεσα στα μηνύματα και ένα από τον Σύνδεσμο ΑΕΚ της Νέας Ιωνίας. Σε ένα άλλο αναγράφεται: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας».

«Τον βλέπαμε, τον αγαπούσαμε, τον θαυμάζαμε… Βλέπαμε το παιδί και προόδευε και χαιρόμασταν. Τώρα τι να πούμε», δήλωσε κάτοικος της περιοχής όπου μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης.

«Ήταν τόσο αγαπητό αυτό το παιδί, που δεν βρίσκεις λόγια… Δεν υπάρχουν λόγια να χάνει ο γονιός το παιδί», σημείωσε ένας άλλος κάτοικος.

To δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, έδωσαν οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων, μέσω του λογαριασμού τους στο facebook.

«Ένα αντίο στο πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Παντελή Παντελίδη. Κρίμα να φεύγουν νέα παιδιά άσχετα από το αν μας αρέσει ή μουσική αυτή η όχι», ήταν το συγκινητικό τους μήνυμα.

«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα!», ανέφεραν επίσης.

O Παντελής Παντελίδης είχε υπηρετήσει για 10 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ήταν απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Εγκατέλειψε την σταδιοδρομία του ως στρατιωτικός το 2012 προκειμένου να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Περισσότερες από 500.000 αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της google είχε στο μεταξύ ο Παντελής Παντελίδης την Πέμπτη, από το πρωί οπότε και έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του, έως και το απόγευμα.

Μέσα σε δέκα περίπου ώρες οι Έλληνες αναζήτησαν πάνω από μισό εκατομμύριο φορές το όνομα του τραγουδιστή προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω από το τροχαίο με τον δημοφιλή τραγουδιστή, σύμφωνα με τα εργαλεία που παρακολουθούν τις τάσεις αναζητήσεων στο ίντερνετ. Τέτοια νούμερα δεν είχαν συγκεντρώσει ούτε τα capital controls και βέβαια ούτε οι εκλογές…

Βέβαια να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής, εκτός του γεγονότος ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, είχε αναδειχθεί μέσα από το ίντερνετ και συγκεκριμένα το youtube, όπου τραγούδια του συγκέντρωναν πάνω από 15 εκατ. views, νούμερο ιλιγγιώδες για τα ελληνικά δεδομένα.

Φωτιά πήραν και τα social media, καθώς μόνο στο twitter οι αναφορές άγγιξαν τις 100.000.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν» – Τι κατέθεσε 50χρονος

Μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Αρναούτη: Θα κινηθώ νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr