Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαζόπουλος “καρφώνει” όσους έβριζαν τον Παντελίδη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Αστέρι μου, αϊτέ μου και φεγγάρι μου» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος στο site του για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Το άρθρο γράφτηκε λίγο μετά την κηδεία του τραγουδιστή και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διάβασα την επιστολή με την οποία απέσυρε το τραγούδι του, για μια φράση» πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνάς στα κατεχόμενα», όπου εξηγούσε το παιδί αυτό ότι το έγραψε για μια συγκεκριμένη ιστορία, έτσι όπως έγραφε και όλες τις άλλες ιστορίες. Όμως σ’ αυτό τον τόπο έχουν πάρει τα υποκείμενα το υποδεκάμετρο της κακοψυχίας τους και μετράνε λέξεις.

Αυτοί που χώρισαν την Κύπρο, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για όλα όσα έγιναν στην Κύπρο, αυτοί που ανέχονται τα κατεχόμενα, αυτοί που δεν βρίσκουν καμία λύση. Αυτοί επιτέθηκαν σ’ αυτόν που υπηρέτησε στην Κύπρο και που όλοι είδαμε ότι έφυγε με την ελληνική σημαία, μιας και είχε υπηρετήσει στο Πολεμικό  Ναυτικό.

Αυτή η παρατεταμένη στεναχώρια που έφτασε μέχρι εκεί που δεν θα μπορούσε να φτάσει, μέχρι εκεί που δεν έπρεπε να φτάσει.

Στην εξόδιο ακολουθία ήταν όλοι εκεί εκτός από όλους αυτούς που τον έβριζαν, στο διαδίκτυο κυρίως, όλες τις προηγούμενες μέρες. Δεν ήταν καν αυτοί που είχαν στήσει φάρσα ότι σκοτώθηκε από τροχαίο πριν τέσσερα χρόνια. Οι προφήτες του κακού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κούγιας: Ο Λαζόπουλος «θα έχει πρόβλημα στην ζωή του αν δεν σταματήσει να ασχολείται για τα παιδιά μου»

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος: «Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη ήταν σωστή»

Με ελαφρύ εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος – Τι ανακοίνωσε ο ίδιος

«Έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν» – Τι κατέθεσε 50χρονος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr