ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση “Σκορδά” για αρκετούς πολίτες από ότι φαίνεται με “δημοψήφισμα” που διοργανώνουν και ζητούν την απόλυση της από τον ANT1 λόγω της κριτικής που έκανε στο επίμαχο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για την Κύπρο.

“Η Φαίη με αφορμή το τραγούδι με τα «Κατεχόμενα» και τη «γκόμενα» είχε πει πριν κάμποσες μέρες στο Πρωινό, πριν το δυσάρεστο γεγονός: ‘Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει’!
Όσο για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, θλιμμένη αρκέστηκε να πει στο Πρωινό στο τελείωμα αυτών που έλεγε ο Λιάγκας: Δύναμη και κουράγιο στη μάνα», καταλήγει το κείμενο.























































