Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη δημοσιότητα το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο Κομπέιν (φωτο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κερτ Κομπέιν, ο τραγουδιστής των Νιρβάνα, αυτοκτόνησε το 1994 σε ηλικία 27 ετών στο σπίτι του στο Σιάτλ. Δύο δεκαετίες μετά, η αστυνομία του Σιάτλ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία της καραμπίνας με την οποία ο ροκ σταρ έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Οι φωτογραφίες του όπλου έχουν τραβηχτεί τον Ιούνιο του 2015 και μπήκαν στο αρχείο της αστυνομίας της πόλης στις 3 Μαρτίου φέτος.

resize

Ο Κομπέιν είχε βρεθεί νεκρός στο Σιάτλ στις 8 Απριλίου του 1994. Η έρευνα που είχε γίνει τότε είχε δείξει ότι αρκετές ημέρες πριν ο τραγουδιστής των Νιρβάνα είχε απομονωθεί στο σπίτι του παίρνοντας μεγάλες δόσεις ηρωΐνης. Κάποια στιγμή όλης αυτής της έντονης ψυχολογικής κατάστασης αποφάσισε να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

ScreenShot_20160318143352

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από εκείνη την ημέρα, το 2014, ο αστυνομικός Ciesynski ο οποίος ειδικεύεται σε αναδίφηση παλαιών υποθέσεων, έκλεισε τον φάκελο του Κομπέιν, καταλήγοντας ότι επρόκειτο σίγουρα για αυτοκτονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr