ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταθέσεις δύο προσώπων που βρίσκονταν το βράδυ πριν το μοιραίο δυστύχημα, μαζί με τον Παντελή Παντελίδη αναφέρουν ότι η Μίνα Αρναούτη θα οδηγούσε το μαύρο τζιπ.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν το πρωί της Παρασκευής στην Τροχαία Ελληνικού, ο 32χρονος αδικοχαμένος τραγουδιστής έπινε όλο το βράδυ και οι ίδιοι του συνέστησαν να μην οδηγήσει, εκφράζοντάς του την ανησυχία τους. Μάλιστα, οι μάρτυρες ανέφεραν ότι φεύγοντας ο Παντελής Παντελίδης με τις δύο συνοδούς του, είχαν την εντύπωση ότι τελικά θα οδηγούσε η Μίνα Αρναούτη.
Αυτή τη στιγμή, υπάρχει νέα τροπή στην υπόθεση σχετικά με το ποιος ήταν ο άνθρωπος που πήρε το τιμόνι του αυτοκινήτου.























































