Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέσπασε η μητέρα Παντελιδη στο Facebook: Δειτε τι έγραψε

Ξέσπασε η μητέρα Παντελιδη στο Facebook: Δειτε τι έγραψε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης,

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τραγουδιού που ηχογράφησε ο Παντελής Παντελίδης, η μητέρα του Αθηνά ξέσπασε και πάλι μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

Η μητέρα του τραγουδιστή ευχαριστει τον απλό κόσμο, ταυτόχρονα όμως μιλάει για «προδοσία» και «ανθρωπάρια», με αφορμή την κυκλοφορία στο facebook ενός βίντεο του Παντελίδη, όπου ο γιος της τραγουδά το Θυμάμαι και παίζει κιθάρα.

Η ανάρτηση της

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που αγάπησε τόσο δυνατά τον ΠΑΝΤΕΛΗ ,που στηρίζει με την αγάπη του τόσους μήνες την οικογένεια. Σε αυτόν τον κόσμο χρωστάμε πολλά γιατί με την αγάπη τους μπορέσαμε να στηριχτούμε στα πόδια μας και δεν μας αφήσατε να καταρρεύσουμε.

Τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης μας έχουν συγκλονίσει. Δεν θα ξεχάσω τα λόγια μιας μεγάλης κυρίας ποτέ. Μου είπε: “Αθηνά μου τον Παντελή μπορεί να τον γέννησες εσύ αλλά ο Παντελής είναι παιδί, αδελφός, φίλος όλων μας”.

Όπως και τα λόγια μιας νεαρής κοπέλας ότι “κυρία Αθηνά δίνουμε ο καθένας μας μια μέρα από την ζωή μας αρκεί να γυρίσει πίσω ο Παντελής”. Μας έχετε συγκινήσει όλοι με την μεγάλη αγάπη σας.

Θα’ θελα όμως να αναφερθώ και σε κάποιους (( λίγους)) δανείζοντας τα λόγια της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη: Έλα όμως που η προδοσία έρχεται σχεδόν πάντα από μέσα. Από εκείνους που βρέθηκαν μαζί σου για λίγο. Από ανάξιους που εμπιστεύθηκες. Από ανθρωπάρια που σε φακέλωσαν πάνω στις πιο εξομολογητικές σου ώρες……».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν» – Τι κατέθεσε 50χρονος

Μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Αρναούτη: Θα κινηθώ νομικά κατά της οικογένειας Παντελίδη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr