ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρόμος για την Καρντάσιαν: Την έδεσαν και τη λήστεψαν στο Παρίσι

Τρόμος για την Καρντάσιαν: Την έδεσαν και τη λήστεψαν στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Κιμ Καρντάσιαν, Ληστεία, Παρίσι,

Στιγμές τρόμου έζησε η Κιμ Καρντάσιαν τα ξημερώματα στο Παρίσι, όταν πέντε ένολποι ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο που διέμενε σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι πέντε δράστες κατάφεραν να φύγουν με λεία κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο Europe1 τα κοσμήματα που της έκλεψαν οι ληστές ήταν αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ληστές ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον φρουρό που βρισκόταν έξω από το δωμάτιο και στη συνέχεια εισέβαλαν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρντάσιαν μιλώντας στην εφημερίδα dailymail είπε: «Η Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε επίθεση από πέντε ένοπλους ληστές μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε από δύο μασκοφόρους άνδρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Είναι πολύ ταραγμένη αλλά σωματικά είναι σώα και αβλαβής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr