ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επανήλθε στη δήλωση που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, δίνοντας τροφή για πολλά σχόλια η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου για τα περί αεροψεκασμών.
Μιλώντας στο κανάλι “Ε” η Χρυσηίδα Δημουλίδου υπεραμύνθηκε των δηλώσεών της, τονίζοντας ότι “μας ψεκάζουν κανονικά, το δηλώνω […] Εγώ δεν το λέω έτσι εάν δεν το ψάξω”.
«Μας ψεκάζουν κανονικά το δηλώνω. Δεν κάνω πλάκα. Ας το ψάξουν, ας ανοίξουν το google και πατήσουν «χημικοί ψεκασμοί» θα δουν πάρα πολλά, εγώ δεν το λέω έτσι αν δεν το ψάξω. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, θέλει πάρα πολύ συζήτηση. Ασ’ τους αυτοί κοροιδεύουν!
Δεν πειράζει…Έχω έχω ανακαλύψει και άλλα που δεν τα λέω ακόμα, διότι κάποιοι που τόλμησαν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα, περνούν από δικαστήρια. Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα. Κρύβονται πολλά από πίσω», τόνισε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.























































