ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις
Λίστα Forbes: Αυτοί είναι οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι το 2026
Το επικίνδυνο τυχοδιωκτικό παιχνίδι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο: Υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων και περιφερειακό χάος
Παρέμβαση Φαραντούρη για τα Τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα - Ζητά κυρώσεις από Κομισιόν και Αμερικανική Κυβέρνηση
Δημοσκόπηση ALCO: Ο Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός - Δυσαρεστημένοι 3 στους 4 από τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενα απρόσμενο αίτημα δέχθηκε ο Βασίλης Λεβέντης από την πρώην πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία του ζήτησε να την πάρει στην Ένωση Κεντρώων.
Μάλιστα του υπόσχεται πως με εκείνη στο κόμμα, η Ενωση Κεντρώων θα…απογειωθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο τραγούδι, θέλει να γίνει βουλευτής με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο συμπαθεί.
«Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα δεν περιορίζεται σε αυτές τις δηλώσεις, αφού όπως υποστηρίζει μπορεί να λατρεύει το τραγούδι, πιστεύεις όμως ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει στη χώρα.
«Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».























































