ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τζάστιν Μπίμπερ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά να κατηγορείται για απόπειρα κλοπής.
Αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι ο νεαρός ποπ τραγουδιστής επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μίας νεαρής γυναίκας.
Ο 20χρονος Μπίμπερ δεν συνελήφθη ούτε ανακρίθηκε αν και το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία που κατέγραψε το αδίκημα. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:30 μ.μ. την Δευτέρα στην περιοχή Βαν Νάις του Λος Άντζελες.
Ο Καναδός τραγουδιστής έχει κι άλλες εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Πρόκειται να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Μαϊάμι τον Ιούλιο κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για αντίσταση κατά της αρχής και για χρήση ληγμένης άδειας οδήγησης. Τον Φεβρουάριο, του απαγγέλθηκε κατηγορία για επίθεση εις βάρος ενός οδηγού λιμουζίνας στο Τορόντο.























































