ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να αποκτήσει το 7ο μέλος της αφού η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ξανά έγκυος κι ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το πέμπτο παιδί του.
“Εγώ δεν θέλω άλλο, αλλά η γυναίκα μου που είναι Πόντια θέλει και πέμπτο!», είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια ο μπασκετμπολίστας στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα του αποδείχθηκε προφητική.
Στις πρώτες τρεις εγκυμοσύνες της συζύγου του ο αρχηγός του Ολυμπιακού κατέκτησε την Euroleague, ενώ στην τέταρτη έφτασε ως τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και φέτος διεκδικεί για ακόμη μια φορά την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.
Μέχρι στιγμής η οικογένεια έχει τρία αγόρια και ένα κορίτσι.






















































