ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H διάσημη Γαλλίδα fitness και travel blogger, Ρεμπέκα Μπουργκέρ (Rebecca Burger) σκοτώθηκε έπειτα από έκρηξη μεταλλικού δοχείου κρέμας σαντιγί.
Ο θάνατός της Ρεμπέκα Μπουργκέρ, ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την οικογένειά της, σε μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.
Η ανάρτηση έκανε λόγο για «ατύχημα στο σπίτι», καθώς το δοχείο «εξερράγη και χτύπησε το στήθος της Ρεμπέκα προκαλώντας το θάνατό της».
Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά το πρωτοφανές περιστατικό, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν.
Η Ρεμπέκα Μπουργκέρ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία, καθώς μετρούσε πάνω από 55.000 fans στο Facebook και 154.000 followers στο Instagram.






























































