ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, Εκάλη,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πωλήθηκε η βίλα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στην οδό Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, που είχε βγει σε πλειστηριασμό προχθές, Τετάρτη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capital.gr, για το ακίνητο κατατέθηκε πρώτη προσφορά -όσο ήταν η τιμή εκκίνησης- ύψους 450 χιλιάδων ευρώ, αλλά, τελικά, κατέληξε στα χέρια πλειοδότη που προσέφερε τίμημα 581.500 ευρώ.
Η μεζονέτα, που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 467 τ.μ., εκπλειστηριάστηκε με επισπεύδουσα τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ Ελλάδας) σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για το ποσό των 46,2 χιλιάδων ευρώ.
Είχε οδηγηθεί σε πλειστηριασμό πολλάκις τα τελευταία χρόνια, αλλά, αυτή τη φορά, η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία.
Όπως αναφέρει το capital.gr για πρώτη φορά, το ακίνητο βγήκε στο “σφυρί” το 2011 με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία μειώθηκε στις 800.000 ευρώ κατά τον πλειστηριασμό του Νοεμβρίου 2013.
Το ακίνητο φέρει προσημείωση 360 χιλ. ευρώ υπέρ της Eurobank, υποθήκη και κατάσχεσης αξίας 87,8 χιλ. ευρώ και 51 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα υπέρ της ΔΟΥ Κηφισιάς.
Η ιδιοκτησία είναι μία από τις έξι υπερπολυτελείς που ανεγέρθηκαν πριν από περίπου οκτώ χρόνια στη θέση της βίλας όπου έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου.























































