Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της μαμάς του

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της μαμάς του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τάκης Ζαχαράτος,

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε για την απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας του, την οποία χρειάστηκε έξι χρόνια για να ξεπεράσει.

Ο ίδιος μάλιστα στη γιορτή της μητέρας ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της.

153

«Είμαι τόσο τυχερός που γεννήθηκα από αυτήν τη γυναίκα, τη Χαρίκλεια μου. Μου έμαθε τη ζωή, ήταν ο μάνατζερ και η καλύτερή μου φίλη. Γελούσαμε πολύ. Οι γονείς μου μπορεί να μην είχαν ιδιαίτερη μόρφωση –ο μπαμπάς μου ήταν σιδεράς και η μαμά μου ασχολιόταν με τα οικιακά- αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαν αγάπη, πλούσια συναισθηματική νοημοσύνη και μου τη μετέδωσαν», δήλωσε Τάκης Ζαχαράτος.

Και κατόπιν πρόσθεσε:

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έφυγε, μέχρι τη στιγμή που με πλησίασε ένα βράδυ στο θέατρο η μητέρα του συγγραφέα Θοδωρή Πετρόπουλου και μου είπε “Αχ αγόρι μου, είσαι ορφανό”. Εκείνη την ώρα είπα ή θα διαλυθώ ή θα παραμείνω όρθιος. Αποφάσισα να φανώ δυνατός. Μια μέρα που μου έλειπε πολύ, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα πως έχουμε την ίδια επιδερμίδα και είπα και όμως, υπάρχει μέσα μου η μαμά μου, ήταν τρομερά ανακουφιστικό αυτό».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Μέσα σε δυο μέρες από εγκεφαλικό. Ήταν τεράστιο σοκ. Έφυγε όμως όπως ήθελε, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ούτε εκείνη, αλλά ούτε εμείς. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο ένστικτο, αλλά τις προηγούμενες ημέρες είχε φτιάξει τα μαλλιά της, είχε τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της, είχε φροντίσει ακόμα και τάφο να αγοράσει».

Τέλος μίλησε για το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει:

«Διαλύθηκα με την απώλεια της μητέρας μου. Στην αρχή λειτουργούσα τελείως μηχανικά σαν ρομπότ. Άλλαξε ολοκληρωτικά το σώμα μου. Για ένα διάστημα έξι μηνών είχα πάθει ένα είδος αμνησίας και επαναλάμβανα τα ίδια πράγματα. Έχουν περάσει οχτώ χρόνια από τότε που έφυγε και νομίζω ότι μόλις τα δύο τελευταία επανήλθα πλήρως».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κωστόπουλος για το ξέσπασμα της Βόσσου – “Καίει” τον Ζαχαράτο

Δεν άντεξε και ξέσπασε η Σοφία Βόσσου

Ζαχαράτος σε Γκαγάκη: «Σεξ έκανες αυτή την εβδομάδα; Να ξέρω πώς να σε αντιμετωπίσω» (βίντεο)

Τζένη Βάνου: Το τελευταίο αντίο σε μια σπουδαία καλλιτέχνιδα…

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr