ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες - Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 20χρονη Olivia Nova είναι η τέταρτη πορνοστάρ που βρίσκεται νεκρή σε διάστημα 4 μηνών.
Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Λας Βέγκας, μέσα στο διαμέρισμά της, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.
Είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως μοντέλο όταν ήταν 12 ετών και από τον περασμένο χρόνο είχε αρχίσει να ασχολείται με τη βιομηχανία του πορνό.
Όπως είχε πει σε συνέντευξή της ονειρευόταν να τελειώσει το σχολείο, ενώ, σε μήνυμά της στο Twitter, ανέφερε ότι πέρασε ολομόναχη τα Χριστούγεννα, ζητώντας μάλιστα από τους followers της να της φτιάξουν τη διάθεση.
Ο εκπρόσωπος της LA Direct Models επιβεβαίωσε τον θάνατό της, λέγοντας: «Ενώ συνεργαστήκαμε με την Olivia για μικρό χρονικό διάστημα, τη γνωρίσαμε ως ένα όμορφο κορίτσι με πολύ γλυκιά και ευγενική προσωπικότητα. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν εντελώς ξαφνικό. RIP γλυκέ άγγελε»























































