ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δική της απάντηση για το «Ενθάδε κείται» και κυρίως για το βίντεο κλιπ που τη δείχνει μέσα σε φέρετρο έδωσε η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
«Ξέραμε ότι θα συζητιόταν όλο αυτό, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ένας ηθοποιός που κάνει κάτι αντίστοιχο σε μια ταινία δεν πάει καλά; Είναι ένας ρόλος.
Είναι κάποια μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε μέσα από αυτό. Είναι τέχνη. Πήραμε και καλά σχόλια. Υπήρχαν και αυτοί που πραγματικά ταυτίστηκαν.
Δεν είναι ωραίο πράγμα να σου λένε τι να κάνεις, δεν είναι ωραίο πράγμα να σε καταριούνται. Ήμουν άτυχη γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό σχεδιάζαμε να βγει στις 26 του Γενάρη και η Taylor Swift έκανε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχει να κάνει με αντιγραφή» είπε η τραγουδίστρια.























































