Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν ότι δολοφόνησε βοηθό του

Σοκ στις ΗΠΑ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν ότι δολοφόνησε βοηθό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απίστευτες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο Χόλυγουντ. Μία συνέντευξη του παλαίμαχου παίκτη του μπέιζμπολ, Λένι Ντίκστρα βάζει σε μπελάδες τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν. Ο πρώην κολλητός του, αναφέρθηκε σε συμβάντα, που θέτουν τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

Ο Ντίκστρα ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως ο Σιν είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Η πιο σημαντική πληροφορία ωστόσο είναι πως βοήθησε να κανονιστεί η δολοφονία ενός πρώην βοηθού του.

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Τσάρλι Σιν βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Ρικ Καλαμάρο.

Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη. Πρόκειται για την «ψευδο-ηρωίνη» ή όπως λέγεται «το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει με μια ανάσα».

Ο Καλαμάρο υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε αρκετά σκευάσματα για να καταπολεμήσει τις κρίσεις άγχους και την κατάθλιψή του. Η νεκροψία ανέφερε πως βάσει του ιστορικού του, «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».

Ωστόσο ο πρώην κολλητός του Σιν έχει μία διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο του Καλαμάρο.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός έγραφε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής του ηθοποιού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έκανε τον ηθοποιό να αποφασίσει να τον «παγώσουν». Ο Ντίκστρα, που πέρασε και αυτός μεγάλο διάστημα στην φυλακή εξομολογήθηκε στον φίλο του για το βιβλίο. «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Καλαμάρο. Έτσι αποφάσισε να ρωτήσει τον Σιν σχετικά με το τι είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Η συγκεκριμένο ορολογία χρησιμοποιείται για θανατηφόρες ενδοφλέβιες ενέσεις που προετοιμάζονται και χρησιμοποιούνται σε ανυποψίαστα θύματα.

Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες πάντως ο Ντίκστρα δεν έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του Τσάρλι Σιν, αρνείται κάθετα το γεγονός αυτό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr