Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένοχος με ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή κρίθηκε ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό της Τροχαίας πριν από λίγες ημέρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης εξ αμελείας και όχι της επικίνδυνης όπως κατηγορούνταν στην αρχή, της απείθειας και της εξύβρισης, ενώ το Δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότιμου έντιμου βίου.

Η δίκη ξεκίνησε με τον δικηγόρο του αστυνομικού κ. Πέτρο Μαντούβαλο να λέει ότι ο κ. Διονυσίου πρέπει να ανακαλέσει τις μηνύσεις που έχει υποβάλλει και να ζητήσει συγνώμη για όλα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή κ.Βασίλης Καπερνάρος είπε ότι ο πελάτης του είχε ζητήσει συγγνώμη στο αστυνομικό τμήμα και ο αστυνομικός δεν την είχε δεχτεί.

Ο κ. Καπερνάρος είπε ότι πρόθεση του πελάτη του είναι να ζητήσει συγνώμη για την εξύβριση αλλά ότι για τη σωματική βλάβη που δεν έγινε δεν θα ζητήσει συγνώμη.

Τότε υπήρξε ένταση μεταξύ των δικηγόρων για δικονομικά ζητήματα και η δίκη ξεκίνησε.

Η πλευρά του Στέλιου Διονυσίου υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής αισθανόταν αδυναμία ενώ πήγαινε για ιατρική περίθαλψη.

Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός ξεκίνησε να λέει για το συμβάν ότι βρισκόταν στη συμβολή των οδών Δορυλαίου και Σοφίας. Την ώρα που περίμενε πομπή επισήμων, όπως είπε, πλησίαζε ένα τζιπ ανεβαίνοντας στην Βας. Σοφίας με κατεύθυνση την Κηφισίας. Κάποια στιγμή έστριψε αριστερά για να μπει στην Δορυλαίου.

«Εκεί είδα ότι υπήρχε μια ένταση με το συνάδελφο που ήταν εκεί. Τότε το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς την Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέφτη στο δεξί χέρι. Του φωνάζω βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση. Εκεί σταμάτησε, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «τι θες ρε μ…α θέλω να περάσω» ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση.

Του λέω θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση. Δεν μου είπε τίποτε για την κατάσταση της υγείας τους ή ότι έχει πρόβλημα. Άρχισε να με βρίζει.

Πήγαμε στο τμήμα εν τω μεταξύ είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και με όταν έφθασαν με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλό μου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μου είπαν να το έχω σε πλήρη ακινησία και μου το έδεσαν».

Στη συνέχεια υπήρξε η απολογία του κ. Στέλιου Διονυσίου ο οποίος είπε: «Υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου για να πάω στην Αθηναικη κλινική. Ανέβαινα την Βασιλισσης Σοφίας για να πάω στην κλινική. Στην πρώτη διασταύρωση μου λέει ο Αστυνομικος να κάνω τον κύκλο πάω στην επόμενη διασταύρωση και μου λένε πάλι ότι δεν μπορώ να περάσω.

Ένιωθα ένα βάρος μεγάλο και υπάρχει και ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια χάσαμε τον πατέρα μας τελείως ξαφνικά από καρδιά. Παρά την απαγόρευση εκνευρίστηκα και μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πέρασα το δρόμο.

Στη Δορυλαίου υπήρχε και άλλος ένας αστυνομικός και τον προσπέρασα και αυτόν. Άκουσα ένα θόρυβο σαν να βρήκε κάπου το αμάξι, προφανώς στον αστυνομικό. Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέπτη.

Πήγαινα με 10 χιλ. Κατέβηκα να δω πως είναι ο αστυνομικος, δεν φαινόταν να έχει κάτι είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα και ζητάω συγγνώμη για αυτό και πάλι. Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στην ζωή μου στα Κόκαλα του πατέρα μου δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr