ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Ελληναμερικάνος ράπερ Drew32, αντιπροσωπεύει τη χώρα μας στον διαγωνισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του BBC Radio 1Xtra, με αφορμή το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
To κομμάτι είναι σε ρυθμούς ραπ και θα ακούγεται καθόλη τη διάρκεια του Μουντιάλ από το ραδιόφωνο μαζί με τα άλλα παρ κομμάτια από τις χώρες που συμμετέχουν στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου.
«Όταν ο μάνατζερ μου, Μαρκ Χικς πήρε το email με το οποίο το BBC με επέλεξε για να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα ένοιωσα περηφάνια και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Είμαι περήφανος Ελληνοαμερικάνος, αλλά δεν γεννήθηκα και δεν μεγάλωσα στην Ελλάδα», δήλωσε ο Drew32, ο οποίος είναι ταυτόχρονα παραγωγός και συνθέτης.
Το βίντεο γυρίστηκε σε παραλία της Αττικής και την Ακρόπολη, θα παίζει στο Radio 1Xtra του ΒΒC, μέχρι την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.























































