Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κωνσταντίνα ποζάρει με την κόρη της Χριστίνα και είναι σαν… αδελφές!

Η Κωνσταντίνα ποζάρει με την κόρη της Χριστίνα και είναι σαν… αδελφές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια καλοκαιρινή φωτογράφιση της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας με τη 18χρονη κόρη της Χριστίνα, του περιοδικού You, κυκλοφορεί στα social media και έχει αφήσει όλους άφωνους τόσο με το πόσο μεγάλωσε η κόρη της Κωνσταντίνας αλλά και με το πόσο η τραγουδίστρια μοιάζει σαν να ποζάρει με την αδερφή της και όχι με την κόρη της.

Η τραγουδίστρια είναι κοντά στην 18χρονη κόρη της και φροντίζει να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Άλλωστε, για χάρη της έκανε πίσω στην καριέρα της για ν’ αφοσιωθεί στην ανατροφή της.

«Ζητάω τη γνώμη της για τα πάντα, θέλω να είμαι μέσα στον παλμό της νεολαίας αλλά διδάσκομαι κιόλας πολλά πράγματα από τη γενιά της γιατί είναι πιο προχωρημένη. Προσπαθώ να συμβαδίσω με αυτήν», εξήγησε στο You και συνέχισε:

«Όταν στα 5 της γύρισε η Χριστίνα και μου είπε: «Δεν σε βλέπω καθόλου και είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι είναι το ίδιο για μένα», εγώ τρελάθηκα και μόνο που το άκουσα! Γιατί και στο σπίτι που ήμουν, έκανα συνέχεια τηλέφωνα, πρόβες… Λέω, λοιπόν, τότε: «Τι κάνω; Θα χάσω το παιδί μου». Και χαλάρωσα. Η Χριστίνα ήταν η αιτία που έριξα κάπως τους ρυθμούς στην επαγγελματική μου δραστηριότητα πάνω στο φόρτε της κιόλας».

Τέλος, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι η κόρη της της έχει πει πολλές φορές πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια και πως η ίδια δεν έχει πρόβλημα αρκεί πρώτα να τελειώσει τις σπουδές της.

konstantina-kori

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr