ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ παρακολούθησε τις δηλώσεις του διάσημου ράπερ Andre Johnson να δηλώνει ότι έκοψε το πέος του γιατί στόχος του είναι να γίνει… Θεός.
Τον Απρίλιο όλοι είχαν σοκαριστεί όταν είχε κόψει το πέος του και είχε πηδήξει από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του για να αυτοκτονήσει.
Μιλώντας τώρα στο E channel για την κίνησή του αυτή ομολόγησε ότι είχε πάρει ναρκωτικά εκείνη την ημέρα αλλά είχε πλήρη συνείδηση του τι έκανε.
“Ναι είχα πάρει ναρκωτικά εκείνη την ημέρα, αλλά είχα τον πλήρη έλεγχο. Έκοψα το πέος μου γιατί ήταν η πηγή όλων των προβλημάτων που έχω. Η λύση που έδωσα ήταν μετά την συνειδητοποίηση ότι το σεξ είναι για τους θνητούς και εγώ είμαι Θεός. Η σεξουαλική δραστηριότητα μου δημιουργούσε προβλήματα και εγώ ήρθα στην ζωή για να γίνω Θεός” δήλωσε στο κανάλι σοκάροντας για άλλη μία φορά την κοινή γνώμη.
Ο Johnson, τραγουδά με το καλλιτεχνικό του όνομα Christ Bearer, δήλωσε επίσης ότι τόσο καιρό δεν μίλησε δημόσια μέχρι τώρα γιατί ο περισσότερος κόσμος τον παίρνει για τρελό.
Έλα!!!….























































