ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην καταγγελία ότι ένας άνδρας ασφαλείας στο μουσείο Λούβρου στο Παρίσι δεν της επέτρεψε την είσοδο λόγω του αποκαλυπτικού φορέματός της προχώρησε η Αυστραλή blogger Νιούσα Σίε.
Η Αυστραλή περιέγραψε την «τραυματική» εμπειρία της στους 230.000- φίλους της στο Instagram αναρτώντας και φωτογραφίες με το επίμαχο φόρεμα.

Σύμφωνα με την Daily Mail στην ιστοσελίδα του μουσείου δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας αλλά επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φορούν μαγιό, είναι γυμνοί ή δεν φορούν μπλούζα.
Η 25χρονη blogger υποστηρίζει ότι ο φύλακας έκανε άσχημες χειρονομίες ενώ φρόντισε να δείξει την αποδοκιμασία του για την ένδυσή της και με εκφράσεις του προσώπου του.
Ανήρτησε, μάλιστα, και την αναζήτηση που έκανε στο Google για το αν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας.
























































