Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διέψευσε ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διέψευσε ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με επιστολή του στα ΜΜΕ, διέψευσε ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του στο Ψυχικό, όπως έγραψε η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης φερόταν να έχανε το εντυπωσιακό σπίτι του στο Ψυχικό, για μη εξυπηρετούμενο υπόλοιπο δανείου ύψους 450.000 ευρώ, με την τιμή της πρώτης προσφοράς για την κατοικία του ηθοποιού (πρόκειται για μεζονέτα σε τρία επίπεδα) στα 605.000 ευρώ.

Διαψεύδει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απέστειλε ανακοίνωση στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης, σήμερα το απόγευμα και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό, όπως γράφτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, το σπίτι του στο Ψυχικό.

Η ανακοίνωση του ηθοποιού γράφει τα εξής:

«Η είδηση, που δημοσιεύτηκε σήμερα εν αγνοία μου και εν αγνοία όλης της οικογενείας μου, από την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ότι εκπλειστηριάζεται το σπίτι μας στο Ψυχικό, είναι αναληθής και σας ζητώ με την παρούσα να μην την αναδημοσιεύσετε καθ΄οιονδήποτε τρόπο.

»Το Πρώτο Θέμα μετά την άμεση διαμαρτυρία μας, κατέβασε από την ψηφιακή μορφή το εν λόγω δημοσίευμα, πλην όμως ήδη έχει αναπαραχθεί σε διάφορους ιστότοπους, επιτείνοντας τη βλάβη που έχει προκληθεί εις βάρος μας από τη δημοσίευση της είδησης στην Κυριακάτικη εφημερίδα που πωλείται σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και από την ανάρτηση της είδησης στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας.

»Αναθέσαμε στη δικηγόρο κ. Έλλη Ρούσσου την άσκηση αγωγής εναντίον του Πρώτου Θέματος, του συντάξαντος δημοσιογράφου και κάθε υπευθύνου για τη δημοσίευση αυτή, για την αποκατάσταση της ηθικής μας βλάβης από την αναληθή αυτή δημοσίευση και την αθέμιτη επεξεργασία των προσωπικών μας δεδομένων, χωρίς καν να έχουμε ερωτηθεί, όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»: Άνοιξε η πλατφόρμα – Μέχρι 4.000 ευρώ η επιδότηση για 12.500 σπίτια

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: 18 αλήθειες και ψέματα για τα κίνητρα του ΝΟΚ

Ανακαινίζω-ενοικιάζω: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις- Ποιες δαπάνες καλύπτονται

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

RND: Μπίζνες πολλών δισ. ευρώ με «χρυσές βίζες» στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr