ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιγύπτια ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με 5 χρόνια φυλάκιση, η οποία που κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επειδή εμφανίστηκε με ένα see-through φόρεμα σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Κάιρο.
Ο λόγος για την Ράνια Γιούσεφ, η οποία πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον επόμενο μήνα, επειδή- σύμφωνα με το κατηγορητήριο- το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην τελετή λήξης του φεστιβάλ άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της, κάτι που δεν συμβαδίζει με τα μουσουλμανικά ήθη.

Οι φωτογραφίες της δίχασαν τα social media. Πολλοί χρήστες της επιτέθηκαν και άλλοι υπερασπίστηκαν την επιλογή της να φορά ελεύθερα ότι θέλει, μεταδίδει το Reuters.
Η Αίγυπτος είναι μια συντηρητική χώρα, με την πλειοψηφία των κατοίκων της να είναι μουσουλμάνοι.
Το κράτος με τους 100 εκατομμύρια πολίτες έχει κάνει κάποια βήματα εκκοσμίκευσης τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η δίωξη της Γιούσεφ υπενθυμίζει ότι η θρησκεία συνεχίζει να έχει ισχυρή φωνή.























































