Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίνο μέσα σε ένα χρόνο πήρε 25 κιλά!

Ο Νίνο μέσα σε ένα χρόνο πήρε 25 κιλά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίνο Ξυπολιτάς,

Ο Νίνο Ξυπολιτάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ WEEKLY!», μίλησε για την πατρότητα, τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητά του, την αρνητική κριτική που δέχτηκε, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί τα λάθη του.

Μιλώντας για τα ελαττώματα, αλλά και τα μειονεκτήματα που έχει ως άνθρωπος, είπε:

«Όταν έχω νεύρα, ναι, θα το δείξω. Έχω εκρήξεις θυμού, όπως έχω και εκρήξεις χαράς. Και δε θα προσποιηθώ. Είμαι συνέχεια ο εαυτός μου, που σημαίνει ότι είμαι ταυτόχρονα χίλιοι διαφορετικοί άνθρωποι. Όλοι ρόλοι δεν είμαστε; Αλλιώς στο σπίτι μας, διαφορετικοί στη δουλειά μας, άλλοι με τους φίλους μας».

Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή του, με την απόκτηση του γιου του, αλλά και την αλλαγή των πιστεύω του, ο Νίνο παραδέχτηκε:

«Τα μεγάλα γεγονότα σίγουρα σε επηρεάζουν. Το ότι έγινα πατέρας δεν σημαίνει ότι άλλαξε ο χαρακτήρας μου, αλλά η ζωή και η καθημερινότητά μου. Πάντα ήμουν ευαίσθητος, αλλά σε μένα αυτό δεν λειτούργησε έτσι. Νιώθω τέλεια με τον γιο μου».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι δεν αναγνωρίζει εύκολα τα λάθη του.

«Τα παραδέχομαι, αλλά μπορεί να μου πάρει καιρό μέχρι να τα καταλάβω. Έχω πληγώσει ανθρώπους, αλλά άθελά μου. Επίσης, ένα μεγάλο λάθος μου ήταν ότι μέσα σε ένα χρόνο, πήρα 25 κιλά και, κυριολεκτικά, δεν μπορούσα να περπατήσω. Χωρίς λόγο, απλά αφέθηκα. Ήταν κάποιο από τα διαλείμματά μου, όπου είχα αποσυρθεί για να δω τα πράγματα πιο ήρεμα».

Τέλος, μίλησε και για την αρνητική κριτική που του έχει ασκηθεί κατά καιρούς:

«Πριν μάθω τι σημαίνει αυτό, ένιωθα ότι δεχόμουν επίθεση από 500 άτομα. Όταν με έβριζαν κάποιοι στην τηλεόραση και στα περιοδικά, νόμιζα ότι ήταν κάτι προσωπικό. Άργησα να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι».

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr