Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πηγή Δεβετζή «έθαψε» κανονικά τον πρώην της: «Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι» (βίντεο)

Η Πηγή Δεβετζή «έθαψε» κανονικά τον πρώην της: «Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και τα όσα είπε, προκαλούν αίσθηση.

Η Πηγή Δεβετζή υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2000, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2006.

Ωστόσο, ο γάμος τους έληξε άδοξα και τώρα η αθλήτρια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Κεν Αλεξανδράτου, στο Celebrity Life Game, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του.

Η Πηγή Δεβετζή δε διστάζει να παραδεχτεί ότι ο γάμος της ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, πως ανακατεύεται όταν μιλάει γι’ αυτόν, ενώ ο πρώην σύζυγός της την εκμεταλλεύτηκε κατά κάποιο τρόπο.

«Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι! Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν… Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι’ αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι’ αυτό.

»Ό,τι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το πρώην ζευγάρι όσο ήταν παντρεμένοι, μοίραζε τον χρόνο μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς η Δεβετζή διατηρεί εκεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο (βίντεο)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Τεντόγλου

Οι Βέλγοι «σταρ» δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη και η Ελληνίδα συνήγορος

Αλέξης Γεωργούλης – Το μήνυμα του στην Πηγή Δεβετζή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κορακάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr