Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μελέτη: Ντροπή και αίσχος δίποδα κτήνη

Μελέτη: Ντροπή και αίσχος δίποδα κτήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδέσποτα Ζώα, Ελεονώρα Μελέτη,

“Οι Έλληνες έχουμε πρόβλημα” σημειώνει στο πολύ προσωπικό κείμενο που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη για να υπογραμμίσει στην συνέχεια “Πως μπορούν αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι να αντιστέκονται σε κάθε ψήγμα συγκίνησης ευαισθησίας και οίκτου, και να προβαίνουν σε στυγνές δολοφονίες ψυχών”.

Αφορμή για το επιθετικό κείμενο ήταν η δολοφονία ενός αδέσποτου ζώου από ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Εύβοια.

“Αυτοί οι ίδιοι που σκοτώνουν , κακοποιούν και κακομεταχειρίζονται τα ζώα, είναι οι πρώτοι που θα κάνουν το ίδιο στους ανθρώπους και οι τελευταίοι που θα βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί” γράφει η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα γραπτό κείμενο που ξεχειλίζει οργή και αγανάκτηση για όσους κακοποιούν ζώα για αυτό και τιτλοφορεί το κείμενο “Ντροπή και αίσχος”.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσε Ελεονώρα Μελέτη στην σελίδα mustonine:

Ντροπή και Αίσχος

Αυτό και μόνο αυτό νιώθω για το είδος μου, με τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης ζώων που βλέπουν τελευταία το φως της επικαιρότητας.
Περιστατικά άγριας βαναυσότητας με δίποδα κτήνη να πολτοποιούν κεφάλια μικρών σκυλιών και ανθρωπόμορφα τέρατα να λιώνουν ζωντανά αθώα αδέσποτα με τη βοήθεια χαρτοκόπτη.

Και αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτό;

Πως μπορούν αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι να αντιστέκονται σε κάθε ψήγμα συγκίνησης ευαισθησίας και οίκτου, και να προβαίνουν σε στυγνές δολοφονίες ψυχών.

Έναν πολιτισμό τον καταλαβαίνεις καλύτερα από τον τρόπο που οι άνθρωποι του φέρονται στα ζώα. Λένε.

Και έχουν δίκιο.

Οι Έλληνες έχουμε πρόβλημα.

Έχουμε έλλειψη παιδείας, μόρφωσης , καλλιέργειας. Δεν κατανοούμε πως το να σεβόμαστε κάθε μορφή ζωής, είναι υποχρέωση μας και όχι επιλογή.

Μέχρι στιγμής η φιλοζωία, είναι επιλογή και για μερικούς στάση ζωής.

Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί και χαρακτηρίζει περιττή την αγάπη για τα ζώα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων αυτών και επαναπαύονται σε φτηνές δικαιολογίες τύπου « εδώ πεθαίνουν παιδιά», « ο κόσμος δεν έχει δουλειά και πεινάει», « κοίτα να σώσεις πρώτα τους ανθρώπους».

Αλλά δεν είναι έτσι.

Αυτοί οι ίδιοι που σκοτώνουν , κακοποιούν και κακομεταχειρίζονται τα ζώα, είναι οι πρώτοι που θα κάνουν το ίδιο στους ανθρώπους και οι τελευταίοι που θα βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί.

Γιατί η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και η φροντίδα , πηγάζουν από ψυχές καλλιεργημένων ανθρώπων, και αυτοί δεν κάνουν διακρίσεις αλλά σέβονται και αναγνωρίζουν όλα τα είδη ζωής…

Το μόνο ευχάριστο και παρήγορο απ όλα όσα παρακολουθώ σχετικά, τις τελευταίες ημέρες , είναι η εξαγρίωση του κόσμου, και η πρόθεση του να καταδικάζει τέτοια γεγονότα και τέτοιους αλήτες όπως ο γελοίος της Εύβοιας, ο Κώστας Λιάπης, που σακάτεψε μέχρι θανάτου,μπροστά στα μάτια θαμώνων της βρωμοψησταριάς του, ένα μικρό κουτάβι.

Ή όπως το λαθροβίωτο κοίτος της Κύπρου, που σκότωσε ένα περιλανώμενο σκυλάκι για να μην «ενοχλεί» τους πελάτες του σιχαμένου κατά τα άλλα ξενοδοχείου της.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει.

Επιτέλους.

Και να καταλαβαίνει πως η φιλοζωία διδάσκεται και μεταγγίζεται, από άνθρωπο σε άνθρωπο, και οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε, ο καθένας με τον τρόπο του σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως της έχει γίνει αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δυο αδέλφια σκότωσαν 52χρονο γείτονα τους γιατί τάιζε τα αδέσποτα

Σέρρες: Υπάνθρωπος έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι της Ζιζέλ

ΕΛΑΣ: Νέα τηλεφωνική γραμμή 10410 για την προστασία των ζώων (βίντεο)

Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ κάποια παιδιά βιάζονται»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr