Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιωάννα Δημητριάδου: Θρήνος για το πανέμορφο μοντέλο που σκοτώθηκε

Ιωάννα Δημητριάδου: Θρήνος για το πανέμορφο μοντέλο που σκοτώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θρηνεί η Χαλκιδική, θρηνεί και η Θεσσαλονίκη για τον αιφνίδιο χαμό της Ιωάννας Δημητριάδου. Η Ιωάννα Δημητριάδου, γνωστό μοντέλο και χορεύτρια, σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα.

Η Ίων, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της, χόρευε σε club της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ένας 21χρονος φίλος της, που είχε πάει να τη δει να χορεύει, είχε πιει πολύ και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Έτσι, η 22χρονη αποφάσισε να τον βοηθήσει ώστε να φτάσει σώος στο σπίτι του. Τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και μπήκε στη θέση του οδηγού, έχοντας μικρή γνώση από οδήγηση χωρίς να έχει βγάλει δίπλωμα.

Η Ιωάννα Δημητριάδου, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μια ανηφόρα χωρίς καλή ορατότητα, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τα δύο παιδιά και τον οδηγό του φορτηγού και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Για την Ιωάννα Δημητριάδου όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο 21χρονος φίλος της και ο οδηγός του φορτηγού, που είχαν τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε τη Δευτέρα (21-07-2014) στον τόπο καταγωγής της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν το χαμογελαστό κορίτσι βρέθηκαν κοντά της για της πουν το στερνό αντίο.

ioanna-dimitriadou-1 ioanna-dimitriadou-2 ioanna-dimitriadou-4ioanna-dimitriadou-7ioanna-dimitriadou-8ioanna-dimitriadou-9ioanna-dimitriadou-11ioanna-dimitriadou-12ioanna-dimitriadou-13ioanna-dimitriadou-14

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε στο Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr