Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχει κάνει μυστικό γάμο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Έχει κάνει μυστικό γάμο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πηνελόπη Αναστασοπούλου,

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες, τον τελευταίο καιρό, που θέλουν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, να έχει κάνει μυστικό γάμο. Η Πηνελόπη απαντά στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, στα δημοσιεύματα, ενώ θυμάται τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, είναι πολύ διαφορετικό για σένα. Μπόρεσες επιτέλους να ξεκουραστείς…

Η αλήθεια είναι ότι είχα συμφωνήσει να είμαι σε μία παράσταση η οποία, όμως, για λόγους που δεν θα ήθελα να αναλύσω, σταμάτησε. Τις πρώτες δέκα ημέρες ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά επειδή πιστεύω ότι πραγματικά κάθε εμπόδιο που έρχεται στη ζωή μας είναι για καλό, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τον ελεύθερο χρόνο δημιουργικά και να οργανωθώ! Έφτιαξα επιτέλους τις ντουλάπες μου, κάτι που ήθελα χρόνια να κάνω, μαγειρεύω, περνάω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ, βλέπω τις φίλες μου. Περνάω υπέροχα! Εξάλλου, αυτό το διάστημα δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί από τα τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για την καινούρια καθημερινή κωμική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου που προορίζεται για τον ΑΝΤ1, ενώ τον ερχόμενο χειμώνα θα είμαι και πάλι στο θέατρο Λαμπέτη, γιατί η παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν.

Αλήθεια, τι εικόνες είχαν τα καλοκαίρια των παιδικών σου χρόνων;

Με το που τέλειωνε το σχολείο πηγαίναμε οικογενειακώς στο Πόρτο Ράφτη και μέναμε εκεί μέχρι να ξεκινήσει πάλι η σχολική χρονιά. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν κλείνω τα μάτια και φέρνω στο μυαλό μου τα καλοκαίρια των παιδικών μου χρόνων, είναι ένα BMX ποδήλατο που είχα, το οποίο κατέστρεφα, μαζί με τα γόνατά μου. Στην περιοχή υπήρχε ένα ρέμα και κάθε χρόνο έβαζα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα καταφέρω να περάσω απέναντι με το BMX, χωρίς να φάω τα μούτρα μου! Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν ήμουν καθόλου το κοριτσάκι που του άρεσε να παίζει με τις κούκλες του (γελά). Όταν ήμουν μικρή ήμουν κατάξανθη και βέβαια γινόμουν μαύρη από την ήλιο, γιατί φτάναμε στην παραλία στις 12 το μεσημέρι και φεύγαμε στις 6 το απόγευμα. Αν μάλιστα καμιά φορά φυσούσε και είχε κύμα, απλά μούλιαζα μες στο νερό, γιατί αρνιόμουν να βγω από τη θάλασσα. Με θυμάμαι να παίζω ατέλειωτες ώρες pac man και τα βράδια να πηγαίνω θερινό σινεμά, που ήταν δίπλα στο σπίτι μου, με το εισιτήριο να κοστίζει 50 δραχμές.

Όταν έβλεπες τις ταινίες στο θερινό σινεμά, ονειρευόσουν να βρισκόσουν κι εσύ στη μεγάλη οθόνη;

Όχι. Ακόμα και τώρα, όσες φορές έχω δει τον εαυτό μου στη μεγάλη οθόνη -που δεν είναι και πολλές- θέλω να μπω κάτω από το κάθισμα (γελά). Ωστόσο, μπορούσα άνετα να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει, γιατί όταν δεν πηγαίναμε στον κινηματογράφο, μαζευόμασταν με τα παιδιά της γειτονιάς στις αυλές και ανεβάζαμε τις δικές μας παραστάσεις. Για μένα το να πάρω δύο καρέκλες, ένα ζευγάρι γυαλιά της μαμάς και ένα μαντίλι και να υποδυθώ κάποια, ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Και ίσως γι’ αυτό η θεατρική σκηνή είναι ένα μέρος που αισθάνομαι τρομερή ασφάλεια.

Υπήρξαν στιγμές που το επάγγελμα που τόσο αγαπάς, σε απογοήτευσε;

Το επάγγελμά μου ποτέ, οι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτό με έχουν απογοητεύσει πολλές φορές. Η ασυνέπεια που συνάντησα κατά καιρούς και στα λόγια, αλλά και στις πράξεις, είναι κάτι που με στεναχωρεί. Μου έχει τύχει να έχω κλείσει να είμαι κάπου και τελικά αυτή η δουλειά να μη γίνει ποτέ! Μου έχει συμβεί να είμαι στη β’ διανομή ενός έργου, πράγμα που σήμαινε ότι θα έπρεπε να συμμετέχω στις παραστάσεις της Τετάρτης και σε κάποιες του Σαββατοκύριακου και τελικά να μην παίξω ποτέ, επειδή κάποιος δεν με συμπαθούσε!

Αν τα έβαζες στη ζυγαριά, θα έλεγες ότι ήσουν περισσότερο τυχερή στην επαγγελματική ή στην προσωπική σου ζωή;

Δεν νομίζω ότι το ένα αναιρεί το άλλο. Ούτε πιστεύω ότι και στους δύο τομείς -γιατί και το θέατρο έρωτας είναι- παίζει ρόλο μόνο η τύχη. Όσα συνέβησαν στη ζωή μου, είτε στις προσωπικές, είτε στις επαγγελματικές μου σχέσεις, ήταν τελικά εμπειρίες από τις οποίες πήρα μαθήματα.

Πολλοί ωστόσο λένε ότι όταν κάποιος έχει μία πολύ πετυχημένη καριέρα, δεν μπορεί να έχει μία εξίσου επιτυχημένη προσωπική ζωή…

Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία, γιατί ούτε ποτέ ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός, ούτε με γνώριζαν με το μικρό μου όνομα, όπως συνήθως συμβαίνει στους μεγάλους stars. Όσο για την προσωπική μου ζωή, ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα από το παρελθόν κι αυτό είναι επιλογή μου. Όταν είσαι προσκολλημένος στο χτες, δεν μπορείς να έχεις μία υγιή πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχω μία πολύ πετυχημένη προσωπική ζωή, γιατί έχω μία πολύ ευτυχισμένη καθημερινότητα.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι έχεις παντρευτεί κρυφά. Ποια είναι η αλήθεια;

Πολλά έχω ακούσει να λέγονται κατά καιρούς. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αν παντρευτώ θα το μάθετε πολύ αργότερα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ανακοίνωναν ποτέ το γάμο τους, ούτε πρόκειται ποτέ να δείτε φωτογραφίες από το Μυστήριο.

Δηλαδή, θα μπορούσες να είχες παντρευτεί και να μην το αποκάλυπτες, ακόμα και αν σε ρωτούσαν σε μία συνέντευξη;

Ναι, φυσικά! Θα μπορούσα να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε! Δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι στον χώρο των media νομίζω ότι το γνωρίζουν πια. Πριν από μερικές εβδομάδες, επικοινώνησε μαζί μου μία δημοσιογράφος από ένα έντυπο και μου πρότεινε να κάνω μία φωτογράφηση με μαγιό. «Τι εννοείς;» την ρώτησα και τελικά μου εξήγησε ότι ήθελε να πάω σε μία παραλία και να ειδοποιήσει έναν φωτογράφο για να με τραβήξει, για να φαίνεται σαν παπαρατσική. Εγώ αυτό δεν θα το έκανα ποτέ! Ακόμα και όταν με «συνέλαβαν» κάποιοι παπαράτσι, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μη δημοσιευθούν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Παρακάλεσα, έβαλα δικηγόρο, δεν κατάφερα τίποτα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κάποια Μέσα μου στερούν αυτό το δικαίωμα, θα προστατέψω την προσωπική μου ζωή, όσο περισσότερο μπορώ. Δεν μου αρέσει να είμαι προϊόν των Μέσων. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Και μάλιστα στο facebook έχω ανεβάσει και φωτογραφίες με τον αγαπημένο μου. Αλλά αυτό έγινε επειδή ήταν δική μου επιλογή και όχι κάποιων άλλων.

Όταν εμφανίστηκες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας σε ρώτησε για τη σχέση σου, κάλυψες τα δάχτυλά σου και πολλοί υπέθεσαν ότι ήθελες να κρύψεις ένα δαχτυλίδι αρραβώνων…

Όταν ρωτήθηκα για τη σχέση μου, προσφώνησα τον αγαπημένο μου «ο άντρας μου» και ο Γιώργος Λιάγκας αυτόματα κοίταξε τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα, λοιπόν, ότι η κάμερα εστίασε στα δάχτυλά μου, τα τράβηξα, γιατί το αν φορούσα ή όχι δαχτυλίδι είναι κάτι πολύ προσωπικό που δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν άλλον.

Τι διαθέτει αυτός ο άντρας που σε έκανε να ξεχάσεις το παρελθόν;

Είμαι ερωτευμένη και ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, μου προσφέρει πράγματα που δεν μου προσέφερε ποτέ κανένας. Είναι μαγικό να κοιτάς έναν άνθρωπο στα μάτια και να σε κοιτάει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, να σου δίνει απλόχερα, χωρίς να του έχεις ζητήσει το παραμικρό ή να έχεις δείξει έστω ότι χρειάζεσαι κάτι. Είναι μαγικό αυτό που ζω!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξώδικο στον Πέτρο Φιλιππίδη από τον δικηγόρο τριών ηθοποιών

Τρεις ηθοποιοί καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Σεβασμό ζητεί ξαφνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, αινιγματικές αναρτήσεις από Καφετζόπουλο, Αναστασοπούλου

Επειγόντως στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Τι της συνέβη

Ελληνίδα ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση της και κρύβει το δαχτυλίδι (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr