ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Βουτσάς,


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την κόρη του Σάντρα.
Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 η Σάντρα Βουτσά, η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι «αργά σταθερή.
»Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία.
»Έχει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, αυτό για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό».
Όπως εξήγησε οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» και πρόσθεσε ότι «ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα».
Η κόρη του μάλιστα αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που είχε μιλήσει με τον πατέρα του ήταν την Πέμπτη, μία μέρα πριν μπει στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε μία λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες.























































