Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλ Πατσίνο στα 83 του ζήτησε τεστ πατρότητας από την 29χρονη σύντροφό του

Ο Αλ Πατσίνο στα 83 του ζήτησε τεστ πατρότητας από την 29χρονη σύντροφό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Πατσίνο,

Παγκόσμιο… σούσουρο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο 83χρονος αστέρας του κινηματογράφου Αλ Πατσίνο όχι μόνο πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το τέταρτο παιδί του με την 29χρονη σύντροφό του Νουρ Αλφάλα αλλά της ζήτησε να κάνουν και τεστ πατρότητας.

Όπως αναφέρει το PageSix ο ηθοποιός ζήτησε τεστ πατρότητας καθώς «θεωρούσε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει έγκυο τη Νουρ Αλφαλάχ λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί στειρότητα.

Παρόλα αυτά η Αλφαλάχ συμφώνησε να γίνει το τεστ, το οποίο και απέδειξε ότι ο Πατσίνο ήταν ο πατέρας του παιδιού της».

Πηγές είπαν στο Page Six πέρυσι ότι το ζευγάρι όντως είναι σε σχέση από την περίοδο της πανδημίας.

Ο Αλ Πατσίνο έχει μία κόρη την Julie Marie, 33 ετών, με την πρώην σχέση του, την προπονήτρια Jan Tarrant και τα 22χρονα δίδυμα Anton και Olivia με την πρώην αγαπημένη του Beverly D’Angelo, με την οποία έβγαινε από το 1997 έως το 2003.

Ο Πατσίνο μίλησε στο The New Yorker για την πατρότητα το 2014, λέγοντας:

«Είμαι υπεύθυνος απέναντί τους. Είμαι μέρος της ζωής τους.

»Όταν δεν είμαι, είναι ενοχλητικό για εμένα και για εκείνους.

»Άρα αυτό είναι μέρος της ζωής μου.

»Και παίρνω πολλά από αυτό. Σε βγάζει από τον εαυτό σου».

Η Νουρ Αλφάλα «προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα», σύμφωνα με την Page Six και εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος.

Δούλεψε ως παραγωγός στη μικρού μήκους ταινία του 2019 La Petite Mort και ως εκτελεστική παραγωγός στη τηλεοπτική σειρά Brosa Nostra του 2018, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb.

Συμμετείχε επίσης ως μέλος του προσωπικού της Lynda Obst Productions, η οποία έχει στο ενεργητικό της ταινίες όπως το Interstellar και το How To Lose A Guy In 10 Days.

Το όνομα της Νουρ Αλφάλα έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο με τον εμβληματικό ηθοποιό Αλ Πατσίνο στις 9 Απριλίου.

Η 29χρονη είχε εμφανιστεί επίσης σε φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα στο Instagram, γιορτάζοντας τα εγκαίνια μιας νέας γκαλερί δίπλα στον εμβληματικό πρωταγωνιστή του «Νονού».

Η Νουρ πάντως υπήρξε σε σχέση και με τον frontman των Rolling Stones, Mικ Τζάγκερ, για περίπου ένα χρόνο, από το 2017 έως το 2018.

Νουρ και Τζάκερ φημολογείται ότι σύναψαν σχέση όταν η τότε κοπέλα του Τζάγκερ, Mέλανι Χάμρικ, ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen, ενώ υπήρξαν φήμες ότι είχε συνδεθεί ερωτικά και με τον 93χρονο σήμερα Κλιντ Ίστγουντ όταν και παπαράτσι του φωτογράφησαν σε δείπνο το 2019.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει (ξανά) πατέρας στα 83 του με την 29χρονη Αλφαλάχ

Σε ποια Ελληνίδα ηθοποιό “τάριξε” ο Αλ Πατσίνο

Πωλείται η βίλα του “Σημαδεμένου”… Αλ Πατσίνο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr