Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Μπιλ Κόσμπι έχει βιάσει 13 γυναίκες”

“Ο Μπιλ Κόσμπι έχει βιάσει 13 γυναίκες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη οι καταγγελίες της Μπάρμπαρα Μπόουμαν ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Μπιλ Κόσμπι και ότι μάλιστα δεν ήταν το μοναδικό θύμα του.

H Μπάρμπαρα Μπόουμαν, επέλεξε να τα πει όλα αυτά στη βρετανική «Daily Mail» και οι περιγραφές της είναι ανατριχιαστικές.

«Αυτός ο άνδρας μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε. Είναι ένα τέρας. Μιλάω γι΄αυτό, επειδή θέλω και άλλα άτομα που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο με μένα, να μην φοβηθούν να το πουν επειδή ο άλλος είναι πλούσιος και έχει φήμη. Τέρμα ο κώδικας σιωπής. Για πολύ καιρό ήμουν τάφος. Είναι καιρός να ξεσηκώσω κόσμο. Αυτό που μου συνέβη έκανα 25 χρόνια να το ξεπεράσω» λέει η 47χρονη σήμερα ηθοποιός, η οποία ισχυρίζεται πως υπάρχουν άλλες 13 γυναίκες που υπήρξαν θύματά του, αλλά φοβούνται ή ντρέπονται να μιλήσουν.

«Ο Μπιλ μου έλεγε να τον εμπιστεύομαι όπως τον πατέρα μου, και πως για μένα αποτελούσε πατρικό πρότυπο. Έπειτα μου έδινε ναρκωτικά και με βίαζε. Δεν θέλω ούτε λεφτά ούτε τίποτα άλλο. Μοναδικός μου στόχος είναι να ξεμπροστιάσω αυτό το τέρας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που με οδήγησε ένα ξενοδοχείο, και με βίασε σαν ζώο, με τέτοια δύναμη και ορμή, που δεν μπορούσε καλά καλά να ελέγξει τον εαυτό του».

Γιατί αποφάσισε να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια; Έμαθε ότι ο 77χρονος σήμερα ηθοποιός ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο NBC και να υποδυθεί μια πατριαρχική φιγούρα, όπως στο «The Bill Cosby Show».

bowman

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Κολωνός: Ισόβια και πολυετή κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής 17 κατηγορούμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr