ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
Ο Νετανιάχου θα πει στον Τραμπ ότι το Ιράν ετοιμάζει πυρηνική βόμβα
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου, μιλώντας στην Espresso, αποκάλυψε ότι προτιμά τις γυναίκες από τους άνδρες και μάλιστα θέλει να παντρευτεί την κοπέλα της.
Η Μαρία Αλεξάνδρου συζεί εδώ και αρκετό καιρό με τη σύντροφό της, που είναι χορεύτρια και λέγεται Χρύσα σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Τα κορίτσια μάλιστα σκέφτονται όχι μόνο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά η γαμήλια τελετή τους να αφήσει εποχή και τους πάντες με… ανοιχτό το στόμα.
«Ό,τι δεν κατάφεραν να μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις μου με άνδρες, τα βρήκα όλα στη Χρύσα. Εκείνοι με έβλεπαν περισσότερο ως κορμί και όχι ως έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να ερωτευτεί και να ζήσει δίπλα σε έναν σύντροφο. Τώρα με τη Χρύσα είναι διαφορετικά», πρόσθεσε η μελαχρινή πρωταγωνίστρια.























































